کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

رابرت کندی: روسیه برتری توپخانه‌ای نسبت به آمریکا دارد

نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با بیان اینکه روسیه در جنگ اوکراین شکست نمی‌خورد، گفت که واشنگتن و کی‌یف به سختی برای پنهان کردن تلفات فاجعه‌بار نیروهای اوکراینی تلاش می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 07
کد خبر: ۱۸۲۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  «رابرت اف. کندی» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا شامگاه شنبه هشدار داد که روسیه برتری توپخانه‌ای نسبت به ایالات متحده دارد.

 

کندی در مصاحبه‌ای رادیویی با بیان اینکه روسیه در جنگ اوکراین شکست نمی‌خورد، گفت که مسکو در حال تقویت مواضع و توان نظامی خود است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «روس ها نمی‌توانند در این جنگ شکست بخورند. به ما گفته می‌شود که آنها در حال شکست خوردن هستند ولی آنها در حال افزایش توان نظامی خود هستند، آنها برتری توپخانه‌ای نسبت به ایالات متحده دارند».

 

برادرزاده رئیس جمهور سابق آمریکا همچنین هشدار داد که واشنگتن ذخایر توپخانه‌ای برای جایگزین کردن تجهیزات تخریب‌شده در طول جنگ را در اختیار ندارد.

 

طبق این گزارش، کندی با بیان اینکه وضعیت اوکراین به خشن‌ترین درگیری از زمان جنگ جهانی دوم تبدیل شده، اظهار داشت:‌ «دولت کی‌یف و ایالات متحده سخت تلاش می‌کنند تا تلفات فاجعه بار نیروهای مسلح اوکراین را پنهان کنند».

 

وی همچنین افزود که اگر «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین قبل از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه قول داده بود که کشورش به ناتو نمی‌پیوندد، می‌توانست از جنگ جلوگیری کند.

 

پیش از این نیز «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه زلنسکی عروسک خیمه‌شب‌بازی غرب است، گفته بود که علی‌رغم پمپاژ تسلیحات به اوکراین، کشورش همواره برای حل بحران تلاش کرده است. (جزئیات بیشتر)/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار